Specialist Brandpreventie Brandweer Westhoek (m/v)
Konvert Office Brugge
Koksijde, BE
5 dagen geleden

Profiel

Brandweer Westhoek is op zoek naar 1 administratieve specialist brandpreventie voor de zonale administratie niveau A1a-A2a in contractueel dienstverband met een voltijds (38u / week) contract voor onbepaalde duur.

De specialist brandpreventie werkt op een beheersmatig niveau. Hij speelt een rol bij vergunningverlening, voert brandveiligheid inspecties uit en geeft voorlichting over de inhoud van zijn vakgebied.

Hierbij maakt hij gebruik van relevante wetten en regelingen betreffende de brandpreventie. Vaak functioneert hij zelfstandig binnen diverse teams.

De specialist brandpreventie werkt op een beheersmatig niveau. Hij speelt een rol bij vergunningverlening, voert brandveiligheid inspecties uit en geeft voorlichting over de inhoud van zijn vakgebied.

Hierbij maakt hij gebruik van relevante wetten en regelingen betreffende de brandpreventie. Vaak functioneert hij als zelfstandig binnen diverse teams.

De vragen aan de specialist brandpreventie zijn intern of extern, of van een overheid of uit de private sector.

Aanbod

De hulpinterventies ter plaatse leiden en coördineren (brand, ongeval, ramp, overstroming, ...). De beveiligings- of hulpoperaties bepalen bij ongevallen en rampen, na evaluatie van de situatie en de risico's

Een voltijds contract van onbepaalde duur volgens de overheidsbarema’s aangevuld met :

 • Maaltijdcheques
 • Fietsvergoeding
 • Tussenkomst openbaar vervoer
 • Vergoeding woon-werkverkeer
 • Hospitalisatieverzekering
 • pensioenpijler

  Relevante ervaring uit de privésector en / of als zelfstandige : max. 10j. meeneembaar voor geldelijke anciënniteit.

  Vereiste kwalificaties

  SELECTIEPROCEDURE

  Een vergelijkende selectieprocedure die bestaat uit volgende proeven :

 • Een eliminerend assessment uitgevoerd door een extern selectiebureau (8 december 2020). Enkel kandidaten die de vermelding geschikt krijgen mogen meedoen aan de mondelinge proef.
 • Mondelinge proef waar er gepeild wordt naar de motivatie en de overeenstemming van de kandidaat met de functiebeschrijving en de zone. (17 december 2020)
 • De kandidaten worden als geslaagd beschouwd indien zij slagen in het eliminerende assessment en meer dan 50% behalen in de mondeling proef.

  De best gerangschikte kandidaat wordt op juryadvies voorgedragen aan het zonecollege en de zoneraad. De overige geslaagde kandidaten worden in volgorde van hun resultaat op de wervingsreserve geplaatst.

  BIJZONDERE AANWERVINGSVOORWAARDEN

 • Houder zijn van een diploma op masterniveau, bij voorkeur in een technische richting
 • Bij voorkeur houder zijn van een brevet technicus brandvoorkoming of gelijkwaardig of bereid zijn om dit te behalen na aanwerving
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier