Departement Cardiovasculaire Wetenschappen
KU Leuven
Leuven
5 dagen geleden

Het Departement Cardiovasculaire Wetenschappen binnen de Groep Biomedische Wetenschappen KU Leuven bekleedt een toonaangevende positie in het cardiovasculair onderzoek en heeft een gevestigde reputatie in translationeel onderzoek, met onderzoekers die klinisch en basis onderzoek samenbrengen.

Het Departement wil een fulltime staflid aantrekken om het onderzoek naar cellulaire en moleculaire ziektemechanismen met focus op signaling pathways verder te ontwikkelen.

In het Departement zal dit staflid een programma uitbouwen dat aansluit bij het bestaande geavanceerde basis- en klinisch onderzoek in aangeboren hartaandoeningen, ritmestoornissen, ischemische hartziekten en hartfalen.

Het Departement is op zoek naar een internationaal georiënteerde kandidaat met een excellente interdisciplinaire, translationele onderzoekachtergrond en met de competentie als lesgever in het veld van celbiologie, translationeel onderzoek en cardiovasculaire wetenschappen.

 • U bent in het bezit van een PhD diploma.
 • U heeft een grondige kennis van moleculaire en celbiologie; de kennis van cardiovasculaire biologie en pathofysiologie zijn een zeer groot pluspunt.
 • Internationale ervaring is een vereiste.

 • U heeft de kwaliteiten voor academisch onderwijs; onderwijservaring is een voordeel.
 • U beschikt over organisatorische capaciteiten, bent competitief ingesteld en een teamleider.
 • Voldoende kennis van het Engels is vereist. KU Leuven voorziet in opleidingen academisch Engels. De administratieve en opleidingstaal aan de KU Leuven is het Nederlands.
 • KU Leuven zal een training voorzien die u in staat moet stellen Nederlands te leren binnen 3 jaar.

  undefined

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier