Onderhoudstechnieker/Ploegbegeleider
Accent
Oostrozebeke, BE
3 dagen geleden

Ons bedrijvengroep is een internationalebedrijvengroep die zich richt op de productie en trading vanhoogwaardige producten binnen de voedingsindustrie.

Met onzekwaliteitslabels K bereiken we op heden meer dan 100 landen. Erzijn 10 sales offices over de hele wereld (Begi India SpanjeDuitsland U.

A.E. Vietnam Filipijnen Rusland Brazili en Singapore).Dankzij onze internationale vestigingen worden cultuur- en taalbarri res overschreden.

Over ons Om maximale kwaliteitsgarantie tebieden zorgen onze lokale medewerkers ervoor dat : we van dichtbijeffici nt op de vraag van onze klanten kunnen antwoorden en we inrechtstreeks contact staan met internationale producenten.

Onsbedrijf kiest ervoor om zaken te doen met aandacht voormensenrechten consumentenbelangen en sociale ethische enmilieukwestie.

Wij streven naar een duurzame ontwikkeling diegestoeld is op drie pijlers; Economie Milieu Maatschappij. Om onzeambitieuze plannen voor de toekomst te realiseren en de verderegroei van ons bedrijf en onze activiteiten te garanderen zijn wijop zoek naartalent.

Functiebeschrijving

Jezorgt voor het aansturen van het team techniekers en voor eenvlotte uitvoering van de preventieve en curatieve onderhoudswerkenop de site.

Je streeft naar een constante beschikbaarheid van hetmachinepark voor productie. Na een opleidingsperiode op maat sta jein voor het onderhoud (preventief en curatief) op de machines.

Opdeze machines kunnen o.a. defecten zijn die te maken hebben metelektriciteit pneumatiek hydrauliek mechaniek sensoren?

Je kan inbepaalde gevallen beroep doen op externe partners en ook ben jij desleutelfiguur. Je organiseert begeleidt en volgt deze werkzaamhedenop.

Je zorgt voor de goede werking van onze machines hiervoor werkje een preventief onderhoudsplan uit.. Ook de geautomatiseerdelijnen moeten volgens de voorschriften onderhouden en waar nodighersteldworden.

Functie-eisen

Jehebt een passie voor techniek en je beschikt ook over een technischdiploma (TSO of bachelor) Je hebt al ervaring binnen eenonderhoudsdienst in een productieomgeving Ervaring metelektriciteit pneumatica hydraulica pompen en sensoren zijn eengroot pluspunt Je bent iemand die graag analyseert waarom iets nietwerkt en je probeert hieruit ook conclusies te trekken om defectenin de toekomst te vermijden.

Je werkt graag in een team en je kanmensen ook aansturen (deze collega's werken in ploegen). Je bentflexibel. We werken inploegen.

Arbeidsvoorwaarden

Jekomt terecht in een dynamische werkomgeving waar je de kans krijgtom verantwoordelijkheid te dragen. Wij bieden kansen en ruimte voorinitiatief.

We voorzien een aantrekkelijk verloningspakket Wij zijneen zorgzame stabiele werkgever.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier