Content marketing medewerker Dreambaby
Colruyt Group
BE
15 uur geleden

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group en een bedrijf in volle groei. Om ons marketingteam van zeven enthousiaste en gepassioneerde medewerkers te versterken zoeken we een nieuwe collega.

Je vertaalt mee de globale marketingstrategie naar een communicatieplan en concrete campagnes.

Als marketingmedewerker ben je een coördinerende duizendpoot. Je combineert operationele en administratieve taken met de coördinatie van grotere marketingprojecten, waar je van start tot finish bij betrokken bent.

Je hoofdfocus is het verder uitbouwen van de social-mediastrategie en -kanalen . Je ontwikkelt ook onze algemene contentstrategie verder.

Daarnaast ondersteun je digital-marketinginitiatieven .

Een gemiddelde werkdag kan op verschillende manieren ingevuld worden. Je volgt de trends en het klantengedrag op Instagram, Facebook en andere nieuwe media.

Je stelt briefings op voor CCX, het eigen communicatiebureau van Colruyt Group dat de social-mediaposts verder uitwerkt.

Je analyseert afgelopen acties en trekt lessen uit de resultaten. Of je formuleert zelf voorstellen voor nieuwe acties. Veel variatie in een toffe bende, dus!

Wat doe je concreet?

 • Je bepaalt en realiseert de social-mediastrategie (Instagram, Facebook, Pinterest).
 • Je onderhoudt en optimaliseert onze contentblog.
 • Je organiseert regionale mom is wow’-events in onze winkels en bekijkt kritisch hoe we de invulling kunnen optimaliseren.
 • Je realiseert seizoensfolders, infoavonden en andere marketing- en communicatieacties.
 • Je zorgt voor de organisatie van de diverse webshopacties.
 • Je werkt in Halle en rapporteert aan de marketingmanager.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier