Administratief bediende
Accent
Tisselt, BE
3 dagen geleden

Onze klant is gespecialiseerd in depreventie, detectie en bestrijding van allerlei soortenongedierte.

Functiebeschrijving

Alsadministratief commercieel administratief bediende zal je deschakel zijn tussen de service medewerkers, de sales mensen en deklant.

Je neemt volgende taken voor uw rekening : ? Het beantwoordenvan de telefoon ? Voorbereiden van offertes ? Opvolgen vandagrapporten ?

Opvolgen van projecten / contracten ? Ondersteuningvan de facturatie ? Opvolgen van de algemene mailbox ? Hetverzamelen van gegevens en rapporteren aan de verantwoordelijke

 • Indien je vlot overweg kan met social media kandit ook tot je takenpakket behoren
 • Functie-eisen

  Alscommercieel administratief medewerker heb je een zeer goede kennisvan het Nederlands en een goede beheersing van het Frans, zowelschriftelijk als mondeling.

  Kennis van Navision is een pluspunt. Jekan vlot schakelen tussen verschillende opdrachten. Verder ben je : ? positief en enthousiast ingesteld ?

  leergierig ? stipt ennauwkeurig ? een teamspeler ? klantvriendelijk

 • een echte problemsolver
 • Arbeidsvoorwaarden

  Alsadministratief bediende werk je 40u / week, waardoor je 12 ADV dagenopbouwt. Je komt terecht in een familiale en moderne werkomgeving.

  Er heerst een gedreven, maar losse sfeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier