Facilitair medewerker cleaning Haasrode
Colruyt Group
Haasrode, Belgium
2 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Facilitair medewerker cleaning Haasrode Vakgebied Techniek & engineering Locatie Haasrode 00 3001 HEVERLEE Bedrijf Dit wil je ook weten Bekijk LinkedIn profiel

 • Vacatureomschrijving Colruyt Group hecht veel belang aan een nette, hygiënische werkomgeving. Als medewerker cleaning ga je aan de slag in de kantoorgebouwen van Colruyt Group in Haasrode.
 • Jij en je collega's onderhouden onze kantoorgebouwen. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor een proper en ordelijk gebouw.

  Je bent fier op je werk en volgt duidelijke werkmethodes en afspraken. Je poetst individueel in jouw zone en levert de afgesproken kwaliteit.

  Je plant zelfstandig je werk in jouw zone zodat de bewoners van de kantoorgebouwen zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens hun activiteiten.

  Hiervoor communiceer je vlot en respectvol met je partners, je collega's en je dienstchef. Wat zijn concreet jouw taken als medewerker cleaning?

 • Je verzorgt de schoonmaak : je kuist burelen, vergaderzalen, toiletten, sanitaire ruimtes, gangen, trappen, liften, keukens, het onthaal en de ingangen.
 • Dit doe je systematisch en gestructureerd volgens een zelf opgestelde planning.

 • Je vervangt de vuilniszakken in de burelen, de sanitaire ruimtes en in de 'facility corner'.
 • Merk je een bepaald defect op? Dan meld je dit aan de gebouwverantwoordelijke.
 • Je verzorgt de bijhorende administratie : je vult je werkkaarten in, houdt je werkplanning bij en maakt summiere verslagen van overlegmomenten.
 • Je werkt in een vast uurrooster van 7 u. tot 15 u. Profiel
 • Klantgerichtheid & communicatie - Je houdt altijd rekening met de mensen die in het gebouw werken. Je durft medewerkers aanspreken om afspraken te maken voor de cleaning, je werkt discreet en respectvol.
 • Orde en netheid - Je hecht veel belang aan orde en netheid en weet hoe je gestructureerd en efficiënt schoonmaakt.
 • Fysieke conditie - Je hebt een goede fysieke conditie : schoonmaken is hard werken.
 • Computervaardigheden - Je kan overweg met eenvoudige computersystemen, kennis van Microsoft is een plus.
 • Talenkennis - Je spreekt Nederlands en hebt noties van het Frans. Engels is een pluspunt. Wij bieden
 • Werkzekerheid - Je krijgt een contract van onbepaalde duur bij een beursgenoteerde Belgische familie van bedrijven.
 • Voldoening - Dankzij je werk draag je actief bij aan het welzijn en de tevredenheid van de medewerkers van Colruyt Group.
 • Aangename werksfeer - Je hebt veel sociale contacten en je komt terecht in een hecht team met een fijne werksfeer.
 • Extralegale voordelen - Boven op je aantrekkelijke loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname. Delen
 • Reistijd berekenen Je vervoermiddel Auto Openbaar vervoer Fiets Lopend Wat is je vertrekpunt? Sollicitatiestappen 1. Je solliciteert We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job.
 • Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen. 2. We bellen even Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen.

  We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  3. Eerste kennismaking & online testen Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen.

  Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen. 4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende Dit is een wederzijdse kennismaking.

  Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.

  5. We gaan er samen voor Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team! Vakgebied Techniek & engineering Van autotechniekers en elektriciens, over service-techniekers en werfcoördinatoren tot ingenieurs en architecten : samen onderhouden ze de voertuigen, machines of gebouwen van de hele groep.

  Ze voeren installatie- en herstellingswerken uit, maar zorgen evengoed voor vernieuwing en uitbreiding van ons 'state of the art' machinepark.

  Vast staat dat je in contact komt met heel wat verschillende technieken. Jouw vakkennis en die van je vele collega's is voor ons onmisbaar.

  Ingenieurs kunnen op verschillende afdelingen aan de slag, wat hun interesses en specialisaties ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan groene energie, automatisering, waterzuivering en het futureproof maken van onze gebouwen en winkels.

  Of bij Research & Development, waar je aan de slag gaat met liquid ice, robotica, vertical farming

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier