Customer Service Coordinator, Herstal
Bergerat Monnoyeur
Herstal, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische baan, dan is de job van Customer Service Coördinator in ons servicepunt van Herstal echt iets voor jou.

De kans grijpen dagelijks te gaan voor een job met zin voor initiatief en waar je trots mag zijn op je team, je producten en de service die je levert?

Stop! Wij zijn jouw perfecte match. Lees onze vacature, solliciteer en misschien tot binnenkort! Als Customer Service Coördinator sta je in voor het aansturen, inplannen en ondersteunen rekening houdend met variabelen zoals : het aantal beschikbare techniekers, aantal aangevraagde interventies, type interventies, enz.

Bovendien werk je dagelijks nauw samen met de Site Operations Manager en zorg je heel concreet voor een efficiënte en aangename werking van ons servicepunt in Herstal.

Dit zijn jouw opdrachten : Je bent het eerste contactpunt voor onze klanten en de bevoorrechte gesprekspartner van de techniekers.

Je bent ook hun hiërarchisch verantwoordelijke. Je bent de rechterhand va... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier