combi chauffeur ce + werkplaats medewerker: rolbrug en voorlader stukgoederen
Randstad
Brugge, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Een bedrijf te Brugge is op zoek naar een medewerker in hun magazijn met rijbewijs CE.- 60% werk je op het terrein : verplaatsen vrachtwagens, rolbrugbestuurder en voorlader (eenuitgebreide en langdurige interne opleiding wordt hiervoor voorzien).

 • 40% voorzie je in korte transporten (baché), blijft binnen West Vlaanderen.De afwisselende jobinhoud als grootste pluspunt in deze functie.
 • qualification

  Je bent in bezit van een rijbewijs CE.idealiter heb je reeds een attest rolbrugbestuurder - of je bent bereid deze te behalen.

  Ervaring rolbrug en voorladen is een pluspunt!Je wil in ploeg werken.Je spreekt en begrijpt de Nederlands taal. Dit is een voltijdse functie in ploeg met een zeer mooie verloning.

  Na interimperiode wordt een vast contract aangeboden. Dit is een groot bedrijf, die steeds correct verloond.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier