Full stack web developer PHP / JavaScript | Antwerpen
Synergie
Antwerpen, BE
17 dagen geleden

Voor het bouwen van nieuwe en het verder ontwikkelen van bestaande websites en webapplicaties zijn we bij Synergie op zoek naar een full stack web developer.

Je zal meewerken aan ons intranet, onze websites en onze portalen.

Onze stack?

 • JavaScript (voornamelijk React, soms in combinatie met NextJS)
 • PHP (Symfony en Drupal 8)
 • MySQL en MSSQL databases
 • Profiel :

  Onze ideale kandidaat heeft :

 • ervaring met PHP en bij voorkeur ook Symfony of Drupal 8
 • ervaring met JavaScript en bij voorkeur ook React
 • een goede kennis van HTML en CSS
 • is vertrouwd met GIT
 • heeft interesse in nieuwe technologieën en volgt deze op de voet
 • als extra troef : kennis van of ervaring met MySQL / MSSQL, linux, continuous integration, testframeworks, Docker, NodeJS, .
 • NET Core, Angular 2+ of andere veelgebruikte of opkomende technologieën

  Aanbod :

  Je komt terecht in een tof team van drie developers dat nauw samenwerkt met marketing en IT. We zijn niet vies van nieuwe technologieën en nemen graag afscheid van o.

  a. jQuery. Uiteraard willen we dat je up-to-date blijft dus maken we tijd en budget vrij voor opleidingen.

  In ruil voor jouw talenten, inzet en passie, bieden wij jou een heel afwisselende voltijdse job in een internationaal, bruisend en beursgenoteerd bedrijf.

  Bovendien investeert Synergie volop in jouw ontwikkeling.

  Je kan rekenen op een mooi loon, een motiverend bonussysteem, maaltijdcheques van €6, een groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? De bedrijfswagen of elektrische fiets staat voor je klaar! Nood aan vakantie? Je kan rekenen op 32 dagen vrijaf.

  Om de files te vermijden, kan je glijden met je werktijden of zelfs een dagje thuiswerken op termijn.

  Gezonde en gelukkige collega's : daar gaan we voor. Daarom ontwikkelden we een concreet actieplan omtrent de fun-factor en positieve sfeer op het werk.

  We organiseren kleine attenties, zoals fruit op het werk en ijsjes bij mooi weer. Tijdens de "S-Energiegesprekken" vraagt jouw manager hoe het nu echt met je gaat.

  Regelmatig laten we wat stoom af tijdens een teambuilding en ons feestcomité schudt enkele keren per jaar een ludiek thema zoals "Tiroler Thursday", "Synersea" of "Latin Lunchbreak" uit de mouwen.

  Sportieve collega's kunnen zich dan weer uitleven tijdens allerlei hoogdagen zoals de 10 Miles, Spartacus run en 1000km voor Kom op tegen Kanker.

  Kantoor : 03 680 21 21

  03 680 21 21

  kantoor Synergie Schoten Interim

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier