Verkoopmedewerker maaltijdwinkel Zele
AGO Jobs & HR
Zele, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Je staat dagelijks in een trendy maaltijdwinkel te Zele en werkt nauw samen met gerant, beenhouwer en uw team verkoopmedewerkers.

Je werkt in een open eiland waar er bereidingen gemaakt worden zoals salades, belegde broodjes.Je verzorgt de soep-, diepvries- en eetcorner.

Je bedient de klanten.Je beheert de stock en etaleert de producten in de winkel.Je zorgt voor orde en netheid in de trendy maaltijdwinkel.

Je hebt een affiniteit met voeding.Ervaring als verkoopmedewerker is een pluspunt.Hygiëne, kwaliteit en versheid van de producten zijn een must voor je.

Je stelt je flexibel in omtrent uurrooster, weekendwerk.Je werkt organisatorisch en kan omgaan met stress bij drukke momenten.Je werkt graag in een team.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier