Fiscalist
Carrefour
BrusselBelgium
19 uur geleden

Jobbeschrijving

De fiscalist garandeert de deskundigheid op het gebied van indirecte en directe belastingen teneinde te beantwoorden aan de wettelijke verplichtingen.

De fiscalist investeert in, begrijpt de business en de groepsstrategie en zoekt naar opportuniteiten binnen bestaande tax incentives.

De fiscalist identificeert risico’s, formuleert oplossingen en neemt actie vanuit een kwalitatieve beheersing van de risico’s.

De klemtoon binnen de functie ligt op accijns en BTW - wetgeving maar beperkt zich niet louter tot deze twee domeinen. Zowel indirecte als directe belastingen komen aan bod binnen de functie.

Je blijft op de hoogte van de wijzigingen in het wetgevend kader en je vertaalt deze op een correcte wijze naar de business en de bestaande interne procedures.

Je helpt de business bij het implementeren van deze wijzigingen op wetgevend vlak.

Je voert interne controles uit om de juistheid van de fiscale gegevens te garanderen (accijnstarieven, BTW tarieven, ). Je evalueert op permanente basis de interne controles en past aan waar nodig.

Je bereidt de periodieke aangifte en andere wettelijke formaliteiten voor. In samenwerking met de boekhouding, verbeter je op een permanente basis de interne procedures voor het verzamelen en voorbereiden van informatie die als basis dient voor de opmaak van de aangifte en andere officiële documenten.

Je bereidt het fiscale luik van projecten voor, je vertaalt de fiscale behandeling op correcte wijze naar de business en het hoger management.

Je zorg voor of assisteert bij de implementatie van deze projecten.

Je beheert contacten met externe dienstverleners.

Je beheert contacten met de belastingdiensten en je verdedigt de belangen van de groepsmaatschappijen (controle, vraag om inlichtingen, .

 • Je neemt deel aan het proces van onderhandelen en afsluiten van fiscale akkoorden met de diverse diensten van de fiscale administratie.
 • Je verzekert een klantenservice bij ad-hoc vragen (interne en externe).

  Je verdedigt de belangen van de groep bij organisaties en instellingen.

  Competenties

  Bachelor of master (jurist of economist) met minimaal 3 jaar ervaring in een fiscale omgeving (intern of adviesbureau)

  Tweetalig NL / FR, zeer goede kennis van de andere landstaal

  Zeer goede kennis van Excel (macro’s, pivot table, ), kennis van SAP is een pluspunt.

 • Voldoening van de klanten (interne en externe)bewerkstelligen
 • Betrouwbaarheid naar inhoud en vorm van de officiële documenten garanderen
 • Naleven van deadlines

 • De expertise in het domein garanderen
 • Kwaliteit van de gerealiseerde oplossingen handhaven

  Analytisch denken

  Goede planning en organisatie

  Jobaanbieding

 • Een contract van onbepaalde duur binnen één van de grootste Europese distributeurs
 • Een boeiende functie waarbinnen je snel initiatief zal kunnen nemen
 • Een boeiende job waarin je voortdurend je kennis en vaardigheden kan verbeteren dankzij continue vormingen
 • In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

  We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier