Jobstudent Zaalmedewerker (m/v)
Desopper Kevin
Brugge
25 dagen geleden
source : Student.be

Je verzorgt de vlotte ontvangst van onze gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op.

Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten.

Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam restaurantbezoek. Je zet samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

Je werkt mee aan het schoon en ordelijk houden van het restaurant. Je staat samen met de zaakvoerders in voor het opmaken van de planningen, enz.

We werken in het team met een rotatiesysteem :

bar, zaal, open keuken. Je bent dus een echte teamplayer en houdt van uitdaging en variatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier