Commerciële binnendienst medewerker
Robert Half Belgium
Kortrijk, West Flanders, Belgium
2 dagen geleden

Voor een internationaal actief bedrijf met plant in regio Kortrijk , zijn we op zoek naar een commerciële binnendienst medewerker voor de Belgische markt.

Deze firma is al jaar en dag een gevestigde waarde binnen zijn sector en zet jaarlijks een stevige groei neer. Ook tijdens volle coronapandemie konden zij op die manier nog 15 extra mensen aanwerven.

Jouw collega's leren je de functie met veel plezier stapsgewijs aan. Dit begint bij het opnemen en verwerken van binnenkomende bestellingen .

Je gaat na of het nog moet geproduceerd worden of eventueel in de stock ligt en communiceert de levertermijn naar de klant.

Je leert pro-actief meedenken met de klant en stelt eventuele alternatieven voor. Je maakt zendnota's op ter ondersteuning van de transport.

Indien de klant iets te weinig of verkeerd werd beleverd, bekijk je wat er zou fout gelopen zijn en bezorg je de vraag intern aan de juiste afdeling.

Op die manier heb je soms ook interne contacten met collega's van andere departementen. Op termijn zal je jouw klant informeren van bepaalde acties die lopen, wanneer deze inbelt.

Hoewel hier dus zeker geen prospectie of verkoop aan te pas komt, zal je alsnog een mooie mengeling terugvinden tussen administratieve taken en warme

klantencontacten .

Je weet inmiddels dat een functie als commerciële binnendienst medewerker echt jouw ding is en wil heel graag jouw carrière verder uitbouwen in een stabiele organisatie waar werkzekerheid is.

Naast het Nederlands kan je je erg goed uitdrukken in het Frans . Engels wordt gebruikt voor interne communicaties. Je bent een accurate dynamische persoon die met plezier eens bijspringt voor een collega, gezien je dit zelf ook mag verwachten van hen.

Dit is een voltijdse functie waar je 40u per week werkt, 4 / 5 is echter niet meteen uitgesloten. In ruil krijg je voor een voltijdse job 12 extra verlofdagen bovenop jouw wettelijke vakantie.

Zij zijn collectief gesloten tussen Kerst en Nieuw en op brugdagen . De rest van jouw vakantie kan je vrij kiezen . Naast een mooie verloning krijg je hier ook maaltijdcheques en verzekeringen.

Je kan hier werken in een glijdend uurrooster , en krijgt na de inwerkperiode de mogelijkheid om 2 dagen van thuisuit te werken.

De aanwervingen via Robert Half Permanent Placements zijn steeds in functie van een contract van onbepaalde duur.

Interesse? Stuur me dan gerust jouw recent cv door : elke.vandebuerie roberthalf.be

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u op https : / / www.

roberthalf.be / nl / privacybeleid .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier