Bezorger / chauffeur Solucious Lot
Colruyt Group
Lot, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur.

Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt.

Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren : je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant.

Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing.

Eerst en vooral ben je bezorger. Heb je nog geen rijbewijs C? Dan helpen wij jou dat te behalen (ook financieel). Als bezorger is het jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen.

En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren.

Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren.

Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center.

Je standplaats bevindt zich in Lot.

 • Flexibiliteit Je hebt een variabel uurrooster. Afhankelijk van je planning, werk je tussen 4 en 18 u.
 • Klantenservice Je levert niet zomaar de zoveelste bestelling. Je luistert naar de noden van je klanten en hebt een pasklaar antwoord op al hun vragen.
 • Stiptheid Vanzelfsprekend kunnen ziekenhuizen, rusthuizen en crèches niet rustig op hun bestellingen wachten. Dankzij jou krijgt iedereen zijn bestelling mooi op tijd.
 • Stressbestendigheid Soms kom je in contact met ontevreden klanten, en zo’n situaties vergen enige diplomatie. Natuurlijk is ook België doorkruisen vaak een hele uitdaging : je houdt het hoofd koel tijdens moeilijke verkeersomstandigheden.
 • Rijbewijs C Je bent in het bezit van een rijbewijs C of bent bereid dit te behalen (wij nemen de kosten voor onze rekening).
 • Talenkennis Het is belangrijk dat je vlot Nederlands en Frans praat, zodat je onze klanten te woord kan staan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier