Service Technician - west Belgie
ABB
Zaventem, Belgium
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Kom bij ABB in een team werken dat zich inzet voor een toekomst waarin innovatieve digitale technologieën een betere toegang tot schonere energie mogelijk maken.

Binnen de business Electrification draagt de service afdeling Distribution Solutions (ELDS) zorg voor het technische en commercieel afhandelen van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, retrofits en upgrades, inspecties en testwerkzaamheden, alsook het uitbouwen en vervangen van bestaande laag- en middenspanningsinstallaties.

Hierbij zullen servicecontracten een steeds belangrijker deel van de werkzaamheden innemen. Om het ELDS team te versterken in de regio west België (Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Henegouwen), zijn we op zoek naar een Service Technician - west België.

Als Service Technieker heb je veelvuldige contacten met de service coördinator, de werkvoorbereider, de collega’s service techniekers, en de volledige Electrification-business.

Het werken aan elektrotechnische installaties in laag- en middenspanning is gebonden aan zeer strenge en strikte veiligheidsvoorschriften en specificaties van zowel ABB als van de klant.

Je krijgt van ABB de nodige veiligheidscursussen en werkvoorschriften, die je strikt dient op te volgen bij alle werkzaamheden.

Jouw verantwoordelijkheid Het zelfstandig uitvoeren van correctief en preventief onderhoud op de technische installaties van onze klanten Het zelfstandig opzoeken en verhelpen van storingen Het technisch uitvoeren van wijzigingen aan bestaande installaties en het ombouwen van bestaande installaties Het uitvoeren van tests teneinde de goede werking van bestaande installaties te kunnen vaststellen Het verlenen van assistentie bij het opstellen van protocollen voor inbedrijfsstelling van nieuwe installaties en voor onderhoud en beproevingen van bestaande installaties Het doorgeven van opportuniteiten aan het sales team Het doorgeven van de aanvragen tot wijziging op de bestelde werkzaamheden door de klant aan de service coördinator De administratie en de rapportage van uitgevoerde werkzaamheden Het meelopen in stand-by diensten waarbij ook buiten de werkuren zelfstandige interventies dienen verleend te worden aan klanten Jouw achtergrond Je hebt een Bachelor Electrotechniek / Electromechanica of een diploma TSO Electrotechniek / Electromechanica met ervaring Je bent een elektro-technieker met affiniteit voor mechanica Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands / Frans / Engels Je bent flexibel, nauwgezet, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheidsbewustzijn en de juiste houding betreffende kwaliteit Je bent een probleemoplossende persoon die in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je bent in het bezit bent van een rijbewijs BE.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier