HR Officer IT
First Floor
Mechelen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Wat ga je doen?

In de functie als HR Talent Manager sta je mee aan de basis van een gloednieuw verhaal. Je ondersteunt deze kersverse community in hun groeiproces door het vinden van IT talent.

Je start vanuit een (interne) IT Recruiter rol en hebt hierin ook al bewezen ervaring. Je gaat op zoek gaat naar nieuwe Cloud Architects’, Enterprise Technology’ architects, en andere IT en sales profielen.

Rekrutering van nieuw IT talent is de basis die je mee legt voor de toekomst. Tegelijkertijd denk jij na over hoe de onboarding van dat talent moet verlopen en hoe jullie learning & development strategie er zal uitzien.

Daarnaast ondersteun je als HR expert de Managing Partners van de verschillende bedrijven met al hun vragen rond HR en hun medewerkers.

Wat zoeken we?

 • Je hebt min. 2-3 jaar ervaring met het rekruteren van IT profielen.
 • Je wil groeien in een generalistische HR functie. Rekruteren doe je als de beste. Hoe moeilijker het profiel, hoe meer uitdaging!
 • L&D, Onboarding, evaluatieprocessen mee vorm geven, . Dat klinkt jou als muziek in de oren. Ervaring hierin mag, goesting en drive ervoor MOET!
 • Je hebt een bachelor of master diploma op zak.
 • Je spreekt vlot NL en ENG.
 • Je houdt van een uitdaging, werkt graag zelfstandig en brengt structuur waar chaos heerst maar weet dit op een manier te doen die mensen charmeert en niet bruskeert.
 • Je wil een volwaardige gesprekspartner en klankbord zijn (of worden) voor IT Professionals en ondernemers.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier