Betonarbeider (m/v)
Konvert Construct Ieper
Ieper, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een betonarbeider. Je staat in voor het gieten en polieren van beton.

Daarnaast voer je ook kleine metselwerken uit.

Aanbod

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten.

De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones. De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, .

 • aanmaken Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart.
 • Vereiste kwalificaties

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die geen fysiek werk schuwt. Je kan reeds ervaring voorleggen in beton of bouwsector.

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je bent een harde werker en beschikt over de juiste motivatie.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier