customer support officer 1st line
Randstad
Ieper, West-Vlaanderen
1 uur geleden

job description

Voor een modern bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor deklantendienst. Het bedrijf is actief in de sector van e-

commerce en betaaloplossingen.Je bent het telefonische aanspreekpunt voor klanten (bedrijven en zelfstandigen) die ondersteuningnodig.

Je staat eveneens in voor het afhandelen van storingen en vraagt in uitzonderlijke gevallende tussenkomst aan van een technieker die ter plaatse kan gaan.

Ten slotte zorg je voor devolledige administratieve verwerking van bestellingen etc.

qualification

Algemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsProfessionele Bachelor Klantgerichtheid staat voor jou hoog aangeschreven.

Je begeleidt en helpt de klant doorheen hetproces en je kan daarbij het nodige geduld en enthousiasme aan de dag leggen.

Je hebt een goeie kennis van het Frans.Administratief ben je heel sterk, zowel naar opvolging als naar nauwkeurigheid.Je werkt in dagregime van 8u30 tot 17u.

Een dag per week werk je tot 18u30. Je werkt 1 zaterdag op 3 en 4 zondagen per jaar.Je staat open voor veranderingen (nieuwe oplossingen, nieuwe werkwijzen.

 • Zeker optie vastFulltime Te bespreken
 • Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier