Interieurarchitect / technisch tekenaar (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Kuurne, BE
3 dagen geleden

Profiel

Konvert Office kijkt uit voor onze klant een familiale en groeiende onderneming met meer dan 80 jaar ervaring in winkelinrichting over verschillende sectoren heen.

Als interieurarchitect bedenk en ontwerp je een creatief belevingsconcept uit die een vertaling is van de wensen van de klant.

Als interieurarchitect ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Projectoverdracht grondig organiseren Ontwerp opmeten en de uitvoering perfect opvolgen Eerste ontwerp uitwerken (3D schetsen) Projectopvolging continu doorvoeren Een deel van de calculatie voorbereiden Project voorstellen aan de klant Je gaat prijsbewust ontwerpen Dit is een job waarin je jouw creatieve zelf kan laten zien, waar zowel jouw technische als commerciële competenties worden gecombineerd.

Aanbod

Ruimtes inrichten : Werkruimtes. Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen. De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, .

 • en bij de oplevering (voorbehoud, ...). Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, .
 • Potentiële aannemers consulteren en selecteren. Het presentatiedossier van het project uitwerken of controleren (schetsen, plannen, maquettes, .
 • Domein : Winkels, boetieks. Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant. Domein : Hotels, restaurants.
 • Decoratieve elementen of huisstijl ontwerpen : Technisch meubilair en professionele uitrusting. De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren Vast contract van onbepaalde duur Een aantrekkelijk loon aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques & groepsverzekering) Aangename & no-nonsense werkomgeving Dynamisch team

  Vereiste kwalificaties

  Je bent bij voorkeur Interieurarchitect van opleiding of je kan een soortgelijke ervaring voorleggenNaast Nederlands spreek je ook goed Frans.

  De programma's AutoCad 2D, Sketchup of Revit zijn jou niet onbekendJe hebt een affiniteit met verschillende materialen (stenen, hout, inox, glas & metalen).

  Je bent enthousiast en positief ingesteld Onze klant biedt een boeiende & gevarieerde job in een moderne omgeving met dynamische collega's.

  Je wordt in traject begeleid door de collega's. Je komt terecht in een goede teamspirit en je kan rekenen op een grondige interne opleiding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier