Graduate Position: Young Graduate SAP Project Consultant
UNILIN
Wielsbeke
13 dagen geleden
source : Student.Be

Als Young Graduate SAP Project Consultant maak je deel uit van het SAP Center of Excellence (CoE) binnen het Corporate IT team dat zowel lokale als internationale projecten realiseert.

Het team focust voortdurend op technologische vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling. Het SAP Center of Excellence staat in voor het verlenen van lokale en internationale SAP implementatie-

en supportdiensten en staat gekend omwille van haar goede projectaanpak : methodisch en volgens welomschreven kwaliteitsprincipes.

Er is daarnaast ook veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng.

Nadat je kennis hebt gemaakt met de processen van de verschillende divisies (afhankelijk van jouw ambities en verwachtingen zijn dat Supply Chain processen, Financiële processen, Analytics, ) analyseer en ondersteun je de bestaande processen en applicaties.

Je coördineert het ontwerp, de implementatie en de nazorg van de aanpassingen. Verder volg je nauwlettend hun voortgang en de testfasen op en zorg je dat het budget en realiseerdata nageleefd worden.

Je maakt deel uit van het IS SAP team en rapporteert aan de SAP Team Manager. Je werkt ook nauw samen met externe specialisten en partners (bv. development).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier