Accountancy Consultant met een passie voor sport
Dixon & Company
Antwerp, Belgium
1 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over onze klant Dit kantoor begeleidt bekende sporters bij het optimaliseren van hun fiscale situatie. Hiernaast hebben ze natuurlijk ook KMO’s, start-ups en internationale bedrijven in portefeuille die ze adviseren op vlak van vennootschapsbelasting en BTW.

Dit kantoor is gelegen in Antwerpen en heeft een uitstekende reputatie op vlak van employee experience . Ze doen er alles aan om hun werknemers zichzelf te laten ontplooien.

Zie jij dit als een uitgelezen kans om jouw passie voor sport te combineren met je werk? We zoeken namelijk een junior accountancy en tax consultant voor het hoofdkantoor in Antwerpen.

Jobomschrijving Je staat samen met je team ondernemingen bij met advies omtrent hun fiscale en juridische situatie , werkt mee aan het sluiten van akkoorden over specifieke transacties met de rulingcommissie .

Verder zal je ondernemingen assisteren met het compliance werk (aangifte in de vennootschaps- en / of personenbelasting, btw-aangiften, indiening van transfer pricing documentatie, opmaak juridische stukken, etc.

Je wordt onmiddellijk betrokken bij de bespreking met klanten . Ook het boekhoudkundige speelt hier een belangrijke rol.

Zo heb je dit inzicht nodig om je klanten goed te kunnen adviseren. Uiteraard gebeurd alles digitaal tegenwoordig en wordt je ondersteund door de boekhoudkundige experts.

Profiel Je hebt reeds ervaring als accountancy consultant in een accountancy kantoor Je beschikt over een opleiding Accountancy / Fiscaliteit of je hebt een juridische of economische opleiding afgerond.

Je hebt interesse om een bijkomende opleiding fiscaliteit te behalen. Aanbod Je mag rekenen op tal van interne en externe opleidingen zoals een bijkomend diploma fiscaliteit of je IAB-titel.

Een fijne werksfeer met veel informele contacten en echte vriendschappen. Er worden zeer regelmatig activiteiten georganiseerd om dit te onderhouden.

Een uitdagend brutosalaris, aangevuld met netto vergoedingen, verzekeringen, een bedrijfswagen en nog veel meer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier