Assistent winkelmanager
Wibra
Roeselare
14 uur geleden

Voor ons filiaal in Roeselare zijn we op zoek naar een Assistent(e) winkelmanager (30,50u / week)

Als Assistent-winkelmanager ondersteun en vervang je de winkelmanager bij zijn / haar afwezigheid. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de omzet, winkelpresentatie en het motiveren en coachen van medewerkers.

Naast deze taken verricht je alle voorkomende winkelwerkzaamheden. In deze leuke, afwisselende functie met daarbij een grote mate van verantwoordelijkheid, bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van winkelmanager.

Gemotiveerde en enthousiaste kandidaten met een resultaatgerichte en commerciële instelling die graag in een collegiale werkomgeving willen werken, nodigen wij uit om te reageren op deze uitdagende baan door het sollicitatieformulier in te vullen.

Werken bij Wibra betekent een aantrekkelijk salaris, 20% personeelskorting, 4 daagse werkweek waarbij ook te werken op zaterdag en na gebleken geschiktheid een vast dienstverband.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier