CONSULTANT SYNERGIE OUDENAARDE (m/v)
Synergie
Oudenaarde
6 dagen geleden

Team Synergie Oudenaarde is op zoek naar een extra collega. Je zal voltijds meedraaien in ons team. Je draagt jouw steentje bij om ons vooropgesteld target samen met het kantoor te behalen.

Enerzijds ga je actief op zoek naar geschikte kandidaten voor het invullen van onze openstaande vacatures. Je zoekt hiervoor in onze database en andere jobsites.

Anderzijds ga je op op zoek naar opportuniteiten voor kandidaten die zich spontaan bij ons aanbieden. Naast het invullen van deze vacatures, ben je ook verantwoordelijk voor het correct bijhouden van de bijhorende administratie : aanvullen van klantenfiches, up to date houden van onze database, refreshen van onze jobsite.

Je hebt dagelijks contact zowel met klanten als uitzendrachten. Je schrikt er niet voor terug om veel te bellen. Je gaat voltijds aan de slag.

Onze kantooruren zijn als volgt : maandag tem vrijdag van 8u30-12u30 en 13u30-17u30.

Profiel :

Je bent minstens in het bezit van een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring. We zoeken een gemotiveerde kandidaat die er niet voor terugschrikt om veel uit te bellen.

Je bent een persoon die goed kan multitasken. Je zoekt een voltijdse job om je vast te engageren en je kan werken volgens de vooropgestelde kantooruren.

Je hecht belang aan een goede opvolging en administratie. Je communiceert vlot in het Nederlands, zowel geschreven als gesproken.

Gezien onze regio, is het ook meegenomen als je je uit de slag kan trekken in het Frans. Je bent een teamplayer die je samen met het team wil inzetten om ons kantoor goed te doen draaien.

Aanbod :

Synergie biedt een uitdagende job met een zeer gevarieerd takenpakket. Je krijgt een competitief loon gecombineerd met een bonussysteem.

Daarnaast krijg je ook maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering. Eens je 2 jaar in dienst bent bij Synergie staat de bedrijfswagen of elektrische fiets klaar om mee naar huis te rijden.

Naast de officiële verlofdagen, heb je ook 12 extra compensatiedagen die je vrij kan inplannen. Synergie investeert graag in haar mensen, dus voorziet uitgebreide opleidingen en training on the job.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier