Business Intelligence Analyst (m/v)
AGO Jobs & HR
Wommelgem, Antwerpen, BE
18 uur geleden
source : Jobat

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de opvolging, oplevering en analyse van al ons cijfermateriaal. Je beheert actief de ontwikkeling van het datawarehouse systeem en de daarbij horende rapportage tools die je in staat stellen om goede analyses te maken over onze business.

In nauwe samenwerking met je collega's uit de commerciële afdelingen, zorg je voor een correcte opvolging van de resultaten en neem je de nodige initiatieven op het gebied van analyses.

Je bent zowel voor de interne als externe klanten het aanspreekpunt voor Business Intelligence. Je rapporteert aan het afdelingshoofd BI.

 • Je beschikt over een masteropleiding in een economische of IT richting en / of hebt relevante werkervaring als BI analist of consultant, idealiter in een Retail omgeving opgebouwd.
 • Je bent vertrouwd met databankbeheer en databankontwikkeling en kunt kwalitatieve en kwantitatieve data analyses maken-Softwarematig inzicht, snel schakelen tussen verschillende programma's en affiniteit met de DIY-
 • sector zijn belangrijke troeven-Je bent administratief sterk, kunt zelfstandig werken maar maakt ook graag deel uit van een dynamisch team.

 • Je hebt een positieve werkattitude, bent proactief ingesteld, werkt met oog voor detail en levert kwalitatief, nauwkeurig werk af.
 • Je bent commercieel ingesteld en beschikt over de nodige assertiviteit.-Je bent nagenoeg tweetalig (Nederlands / Frans), zowel mondeling als schriftelijk.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier