Key Account Manager Nederland
ontex
Aalst, Belgium
13 dagen geleden

Strategische Key Accountmanager Nederland gezocht!

Word jij onze bruggenbouwer in Nederland?

Ontex is een toonaangevende, internationale producent van wegwerpproducten voor persoonlijke hygiëne, voor alle generaties.

We verdelen onze producten in meer dan 110 landen, via toonaangevende retailmerken, alsook onder onze eigen huismerken. De groep heeft meer dan 11 000 werknemers, verspreid over de hele wereld.

Ontex is beursgenoteerd op de Euronext Brussel en is deel van de BEL20®.

We zijn een snelgroeiend bedrijf waar onze mensen het hart van vormen. Om onze continue groei te ondersteunen en ons Verkoop team in Aalst te versterken, zijn we op zoek naar een Key Account Manager Nederland.

Wat is jouw opdracht?

Ontex produceert slimme hygiëneoplossingen . Van luiers tot inleg kruisjes, altijd geïnspireerd door het comfort voor de klant.

De producten rollen over de toonbank in 110 landen, waaronder Nederland. Het bedrijf wil de komende jaren de business verder ontwikkelen.

Jouw opdracht : Jij gaat je richten op het verdiepen en verbreden van het klantenrelaties. Hierdoor creëer je gezamenlijke waarde voor de lange termijn op de categorieën waarin Ontex actief is en ben je de voorkeurspartner voor klanten en consumenten.

Hoe ga je dat aanpakken?

Voor klanten ben je een ware business partner waarvoor je een business plan op maat ontwikkelt. Dit doe je aan de hand van scherpe analyses, forecasts en uiteraard de specifieke wensen van je klant.

Je voert gesprekken met het oog op het uitrollen van een lange termijnstrategie . Samen met je klant bedenk je slimme oplossingen die ervoor zorgen dat de productcategorieën optimaal renderen.

Jij zorgt voor zowel de ontwikkeling als de implementatie van deze plannen. Dit doe je op basis van verkregen inzichten omtrent shoppers en consumenten.

Als Key Accountmanager ben je de brug naar de interne organisatie. Je vertaalt de wensen van je klant naar werkbare oplossingen en zorgt intern voor de juiste afstemming.

Daarbij word je onder andere ondersteund door een ervaren team van category en product managers. Voor support kun je terecht bij de Commercial Assistant.

Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur Benelux, Nordics en DACH-landen. Gemiddeld ben je twee tot drie keer per week op het hoofdkantoor in Aalst aanwezig.

Uw profiel

Wat breng je daarvoor mee?

 • Minimaal universitair werk- en denkniveau;
 • Succesvol trackrecord in business-2-business sales (bij voorkeur in FMCG);
 • Communicatief vaardig (in Nederlands en Engels), analytisch en strategisch;
 • Bruggenbouwer;
 • Je bent proactief en een echte teamspeler;
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Aalst (België).
 • Wat wij u bieden

  Wat krijg je er voor terug?

 • Veelzijdige job met autonomie en ondernemerschap;
 • De uitdaging om A-merken te challengen met retailer brands;
 • Werken bij een internationale organisatie met een sterke marktpositie;
 • Gemoedelijke bedrijfscultuur waarin prettig samenwerken belangrijk is;
 • Mooie kans om het succes in Nederland verder uit te bouwen;
 • Interessante doorgroeimogelijkheden;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Waar ga je dit doen?

  Als ’s werelds meest toonaangevende producent van hygiëneoplossingen, is Ontex er trots op dat het verschil kan maken voor het dagelijks leven van mensen in alle leeftijdscategorieën.

  Ze ontwerpen, vervaardigen en leveren wegwerpluiers en -broekjes, onderleggers, tampons en inlegkruisjes aan retailers en zorgverleners in meer dan 110 landen.

  Er werken meer dan 11.000 mensen verdeeld over 20 productievestigingen wereldwijd en ze hebben in 2016 een omzet gegenereerd van € 1,9+ miljard.

  Een groot deel van de producten is op maat gemaakt voor de eigen merken van retailers en ze hebben inmiddels de reputatie dat ze de grote spelers op de markt helpen om snel op nieuwe trends in de sector te reageren.

  Consumenten en retailers vertrouwen erop dat Ontex te allen tijde de hoogste graad van bescherming en comfort biedt. Hoewel waarde de drijfveer is, levert het bedrijf nooit in op kwaliteit.

  Dankzij gespecialiseerde ontwikkelingsteams en geavanceerd productonderzoek , gestimuleerd door uitgebreide consumenteninzichten, beschikken ze over de flexibiliteit om klanten te helpen om in te spelen op de snel veranderende markt en aan de behoeften van de bevolking tegemoet te komen.

  Passie, betrouwbaarheid, integriteit, resultaatgedreven en teamwork zijn de waarden die het bedrijf kenmerken. In combinatie met de nieuwste design-

  en productietechnologieën maken ze Ontex tot de slimste keuze voor retailers, zorginstellingen en consumenten wereldwijd.

  Interesse in een job bij Ontex, maar heb je nog een vraag? Contacteer onze HR manager (katelyne.de.sadeleer ontexglobal.com).

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier