Leden nieuwe selectiecommissie
FARO
Brussel, BE
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb je interesse om mee het selectie- en waarderingsbeleid binnen de Vlaamse overheid vorm te geven? Heb je expertise rond informatiebeheer en selectie van overheidsinformatie en ben je vertrouwd met de werking van de Vlaamse overheid?

De coördinerende archiefdienst is op zoek naar gemotiveerde leden voor de nieuwe selectiecommissie Vlaamse overheid.

De huidige commissie functioneert nog volgens de bepalingen uit het Archiefdecreet, dat inmiddels opgeheven is en opgegaan in het Bestuursdecreet.

We zien dit ook als een kans om nieuwe leden in de commissie op te nemen. Daarom kiezen we bewust niet voor een doorstart van de huidige selectiecommissie.

Als selectiecommissielid beoordeel je selectieregels die overheidsinstanties indienen (nl. informatiebeheersplannen en ad hoc vernietigingsaanvragen).

Daarnaast stel je samen met collega’s thematische selectieregels voor ondersteunende taken zelf op en verwachten we dat je deelneemt aan de maandelijkse vergaderingen van de selectiecommissie.

Dit alles biedt je de mogelijkheden om je te blijven bijscholen, te netwerken met collega’s en vormt op die manier voor jouw eigen organisatie een meerwaarde.

Informatie over het indienen van je kandidatuur en een vrijblijvend voorafgaand infomoment over de werking van de commissie vind je op de website van de coördinerende archiefdienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier