Arbeidsartsen
Mensura
Schaerbeek, Brussels
6 dagen geleden

Arbeidsartsen

FacebookTwitterLinked InEmailWerkgevers met personeel de klanten van Mensura zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers.

Daarvoor bestaan wettelijke verplichtingen, maar een bedrijf heeft sowieso alleen maar baat bij fysiek en mentaal fitte medewerkers.

Een optimale bescherming, een doordachte preventieaanpak en een actief verzuimbeleid zorgen ervoor dat medewerkers elke dag gemotiveerd bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Deze drie activiteiten vormen de corebusiness van Mensura, en de arbeidsarts (arbeidsgeneesheer) speelt daar een hoofdrol in.

Functiebeschrijving :

U bent verantwoordelijk voor het beleid rond arbeidsgeneeskunde voor de ondernemingen in uw klantenportefeuille en u waakt over de correcte toepassing van de wetgeving.

U verricht medische onderzoeken, bezoekt werkplaatsen en neemt deel aan comit├ęs voor preventie en bescherming op het werk.

U profileert zich als een consultant : u luistert naar de problemen van de klant en denkt oplossingsgericht.

U pikt signalen op van werknemers en -gevers, op basis daarvan adviseert u onze klanten.

Profiel

U bent arts met een specialisatie in arbeidsgeneeskunde, in opleiding of wenst de specialisatie arbeidsgeneeskunde opstarten.

U beschikt over een sterk gevoel van autonomie en verantwoordelijkheid.

U denkt oplossings- en klantgericht.

U neemt initiatief en bent proactief.

U bent een teamspeler.

Tweetaligheid Nl / Fr is een pluspunt.

U hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

U komt terecht in een professionele, dynamische omgeving. Daarin staan kwaliteit en topservice voorop. Bijgevolg voorzien we alle kansen om zich permanent bij te scholen.

Voor deze boeiende, voltijdse baan van onbepaalde duur hebben we een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheque, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen en een tankkaart voorzien.

Bedrijf

Mensura inspireert en helpt bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan het werk te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid, welzijn en gezondheid op de werkvloer reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat van de bedrijven.

Daarbij gaan we verder dan wat strikt wettelijk moet.

Bij Certimed pakken we de oorzaken van verzuim aan, zodat dit tot een minimum wordt herleid. Afwezige werknemers begeleiden we zo snel mogelijk terug naar de werkvloer.

Daarnaast zijn we marktleider in controlegeneeskunde.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier