HEAD OF DIGITAL MARKETING AND COMMUNICATIONS
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Head of Digital Marketing & Communications sta je in voor verschillende luiken. Het commerciële luik bestaat erin dat je meedenkt met the field en strategieën vooropstelt om de sales te boosten door middel van geoptimaliseerde en op maat klantenpakketten.

Hiernaast sta je in voor het peoplemanagement luik waar je als peoplemanager een team van 5 personen aanstuurt op de departementen PR & Communications, Digital Marketing en Social Media.

Je zorgt ook voor synergiën met het data- en campus recruitmentteam want je gelooft dat je enkel door teamwork de beste resultaten bereikt.

Je staat in voor het verzorgen van een Monday meeting en je F2F's, het bewaken van de deadlines en motiveren van je team om deze tijdig te behalen.

Voor een optimale succession planning, doe je evaluatiegesprekken met je teamleaden die je wekelijks, maandelijks en halfjaarlijks organiseert.

Verder sta je in het 3de luik in voor Employer Branding. Hiervoor heb je een nauwe samenwerking met HR om de internal communications en de customer service te optimaliseren.

Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het Management en ROI van interne en klantenevents, alsook de reporting van campusmarketing.

Tenslotte sta je in voor interne trainingen + go to person branding en ben je een driver van strategie en planning van emailmarketing.

Je wordt door het management betrokken in de strategie, waarbij je zal instaan voor de contentcalendar en de budgetten. In deze rol als Head of Digital Marketing & Communications werk je vanuit het kantoor gevestigd te Antwerpen en rapporteer je aan de Marketing Director BeNel en Managing Director BE waarmee je iedere maand een monthly meeting hebt.

De ideale kandidaat voor deze vacature van Head of Digital Marketing & Communications heeft minimum 7 jaar ervaring in een marketingfunctie en 3 jaar leidinggevende ervaring.

Kennis van social media is een must alsook een ervaring in Digital Marketing. We zoeken voor deze job iemand met ervaring in datamarketing, web analytics en iemand die in het verleden budgetten heeft mogen beheren.

Qua talenkennis verwachten we dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt; kennis van het Frans is een plus. Op vlak van persoonlijkheid zoeken we een resultaatgerichte denker, iemand proactief, zeer communicatief, planmatig en gestructureerd, enthousiast en zeer nieuwsgierig naar de nieuwste trends in het marketinglandschap.

Academische Bachelor

Je komt als Head of Digital Marketing & Communications terecht in een beursgenoteerd en groeiend bedrijf in een snel evoluerende sector.

Je krijgt flexibiliteit door flextime en heel wat autonomie met internationale guiding. Je bent best klaar voor een grote uitdaging die je aangaat in het flagship kantoor in Antwerpen.

Qua salaris wordt er een competitief pakket voorzien inclusief wagen en verzekeringen.

Interesse in deze job als Head of Digital Marketing & Communications met thuisbasis in Antwerpen? Solliciteer dan snel online!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier