Vrachtwagenbestuurder oplegger CE (m/v)
Konvert Interim Diksmuide
Diksmuide, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een transportbedrijf regio Diksmuide, , is Konvert op zoek naar een vrachtwagenbestuurder met rijbewijs CE. Je vertrekt vanuit de startplaats in Wervik.

Je rijdt met een oplegger en vervoert momenteel bieten (naar Doornik). Na het bietenseizoen vervoer je mest naar Frankrijk.

Aanbod

Vervoer van : Uitzonderlijk transport. Vervoer van : Transport onder geleide temperatuur (ATP). Vervoer van : Radioactieve stoffen.

Vervoer van : Stortbeton. Een specifiek voertuig besturen : Trekker met oplegger. Vervoer van : Bulkproducten (graangewassen, ruwe grondstoffen .

 • Verplaatsingen doen : Regionaal. Verplaatsingen doen : Internationaal. Producten of goederen ophalen, vervoeren en leverenDe conformiteit van de goederen samen met de klant controleren.
 • Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongevalDe betrokken diensten waarschuwen. Een specifiek voertuig besturen : Vrachtwagen.

  De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken. Douaneformaliteiten vervullen bij de grensdiensten.

  De staat van het voertuig en de uitrusting nakijkenDe koppeling uitvoeren. Basisonderhoud uitvoerenHet voertuig reinigen

  Je komt terecht in een familiaal bedrijf, je werkt samen met de 2 zaakvoerders.

  Je bent bereid om in 2 ploegen te werken, ene week de vroege, andere week de late.

  Voltijds werk. Vast contract na positieve opstartperiode.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een geldig CE rijbewijs.

  Je spreekt vlot Frans (contact met Franse landbouwers).

  Je kan je flexibel opstellen naar werkuren.

  Je vertrekt vanuit Wervik.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier