Maintenance Engineer voor groeiend productiebedrijf
vind!
Zottegem, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen? Als Maintenance Engineer zorg je voor het opstellen en opvolgen van de onderhoudsplannen. Je vertolkt ook een belangrijke rol bij interne technische projecten.

Als Maintenance Engineer rapporteer je aan de Maintenance Manager en werk je nauw samen met hem rond technische voorbereiding en organisatie voor de techniekers.

Je zorgt voor het werkmateriaal zodat techniekers bij het begin van de werkdag direct aan de slag kunnen. In je functie als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van het onderhoud.

Je zorgt voor de technische jaarplanning, inspecties en de uitvoering. Indien er storingen vastgesteld worden, zorg jij als Maintenance Engineer voor de voorbereiding en planning van de onderhoudsopdrachten.

dit kan in samenwerking met de toeleveranciers. Je voert ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden uit bij interne en externe projecten.

Als Maintenance Engineer ben je medeverantwoordelijk voor de optimalisatie van het machinepark. Je beheert de documentatie, tekeningen en schema's binnen ons softwarepakket Ultimo.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier