Afdelingsverantwoordelijke vijver OPTIE VAST (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Lovendegem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Een bloeiend en groen bedrijf is op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker met kennis van vijvers. Je zal werken op de afdeling vijver.

Je hebt interesse in de tuinsector en schuwt geen fysiek werk. Je helpt klanten waar nodig en gebruikt ook je commerciële touch.

Kennis over vijvers, vissen en toebehoren? Dit is een groot pluspunt. Interesse? Stuur je cv naar eeklo.interim konvert.

be of bel 09 377 08 44.Online solliciteren kan ook!

Aanbod

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

Producten inventariseren. Producten van een afdeling verpakken en etiketterenControleren van verpakking en etiketten. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen Optie vast - voltijdse tewerkstelling - ook werken op zaterdag en afwisselend zondag.

Loon volgens barema's verkoop.Fulltime job (5 dagen per week) in een afwisselend schema.Fantastisch groene omgeving.

Vereiste kwalificaties

Klantvriendelijk Initiatiefnemer Sociaal Weekendwerk Geen fysieke klachten Dynamisch Werkwillig

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier