Atelierverantwoordelijke Schrijnwerk
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Geef structuur in de atelier.

Als atelierverantwoordelijke wil je orde in chaos creëren. Je weet een team arbeiders te coachen en te ondersteunen bij hun taken.

Jouw team staat in voor het zagen en boren van schrijnwerk op maat. Bovendien controleer je de bestellingen en verzorg je de kwaliteit.

Op deze manier kan de projectleider efficiënt aan de slag om veranda’s, ramen en deuren te plaatsen. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in regio Kortrijk.

Functie eisen

Je bent een ervaren geduldige schrijnwerker met mensgerichte vaardigheden. Je weet een team te coachen en te motiveren. Je hebt zin om deze uitdaging aan te gaan, om zo deze afdeling terug op de kaart te zetten.

Je beschikt over :

 • Bachelor houttechnologie of gelijkwaardig door werkervaring
 • Communicatief
 • Over het bedrijf

  Je komt in groeiende organisatie terecht, waar er momenteel nog geen volledige structuur heerst. Je bent een persoon die graag de touwtjes in handen neemt.

  Op deze manier kan je verder de organisatie structureel uitbouwen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier