Corporate Credit Analyst, Brussel
iCredit
Brussel, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor onze klant actief in de kredietsector en gelegen in Brussel zijn we opzoek naar een Credit Analyst. Samen met de teamleader ben je verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van de krediet analyses voor verschillende van klanten.

Je komt terecht in een kleine afdeling in volle groei waar teamwork centraal staat. Je bent verantwoordelijk voor de financiële analyse van kredietaanvragen voor vennootschappen.

Je stelt kredietvoorstellen op en je presenteert kredietbeslissingen. Je analyseert de behoefte van financiering en controleert of de gevraagde kredietlijn hiermee overeenstemt.

Je verzamelt commerciële informatie en verwerkt deze voor analyse en evaluatie. Je analyseert het gebruik van de kredietlijn tijdens zijn levenscyclus en informeert het management over disfuncties en incidenten.

Via rapportering en comités informeer je het management over de opvolging van kredietaanvragen alsook de risico indicatoren.

Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in een economische of ... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier