Accountant met affiniteit voor programmeren
Conessence
Gent, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

BedrijfsinformatieVoor een internationaal software bedrijf gelegen te Gent zoeken wij een Accountant die grote affiniteit heeft met programmeren en coderen.

TakenJe helpt het bedrijf om hun accounting platform verder uit te bouwen en te professionaliseren. Je gaat aan de slag met jouw financiële kennis om het product nog sterker te maken.

IDagelijks ga je aan de slag met de uitdagingen van de klanten en boekhoudkantoren. Jij bent de link tussen de klanten en het development team.

Je kent de voordelen van digitalisering en kan deze goed overbrengen naar de klanten. ProfielJe hebt minstens 3 jaar ervaring in een accounting omgeving of gelijkwaardig.

Je hebt een grote interesse in programmeren en coderen, je bent leergierig om Liquid Code onder de knie te krijgen na een opleiding.

Je spreekt vlot Engels!Je bent een vlotte spreken en communiceert duidelijk. Je bent klantgericht. AanbodEen competitief salarispakket met voordelen ligt voor jou klaar.

26 vakantiedagen. Een grondige training en mogelijkheden tot opleiding. Een Macbook air en Iphone.De kans om mee te groeien in een sterk groeiend bedrijf.

Een vlot te bereiken kantoor in centrum Gent met geëngageerde collega's. Een goeie teamspirit, verschillende activiteiten en afterworks.

Work hard, play hard! Sounds interesting? Send an email with your resume to ines conessence.com.TerugPrint

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier