EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie Center Parcs De Haan
Group Pierre & Vacances Center Parcs
De Haan, BELGIQUE
4 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Entertainment

Functietitel

EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie Center Parcs De Haan

Functieomschrijving

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als

Medewerker Entertainment / Animatie

Mdw. Entertainment referentiefunctie 603) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s.

Zij nemen je vanaf dag één mee in het verhaal van het verzorgen van het entertainment programma. Dankzij de introductie voor medewerkers, We are all Happy Family makers en de tips van jouw praktijkbegeleider, voel je je heel snel klaar voor deze job.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie zorg jij ervoor dat het volledige Entertainment team het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van een unieke vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Je gaat zelfstandig entertainen, je organiseert en presenteert entertainment, muziek optredens en diverse andere activiteiten.

Je speelt één of meerdere karakters in het kinderprogramma Orry & Friends. Deze figuren verzorgen onder andere een kindertheatershow, een Crazy Game Night en een Kinderdisco.

Verder verwelkom je op wisseldagen de aankomende gasten als één van de Orry & Friends. Ook speel je mee in de Highlight show, zang, dans en spel komen allemaal aan bod gedurende deze activiteit.

Je presenteert de Family Quiz Night en de Crazy Game Night.

Jij bent de entertainer die terug te vinden is tussen de gasten. Je motiveert ze om mee te doen aan de verschillende activiteiten.

Je maakt gebruik van, en bedient en onderhoudt geluids- licht- en videoapparatuur en staat mee in voor de verkoop van merchandising artikelen.

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgave van geld. Je levert jouw bijdrage om het werk binnen de interne Milieuregels uit te voeren.

Liefst van al volgde jij een opleiding Podiumkunsten / Entertainment en als je naast de Nederlandse taal nog een mondje Frans, Duits of Engels spreekt, komt dat goed van pas in jouw job.

We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in de wereld van de Entertainment, dat mag natuurlijk ook ervaring uit een studentenjob zijn.

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

We bieden een uitdagende en zeer afwisselend job aan waarmee je een prima start kunt maken naar je verdere carrière in de wereld van de Entertainment.

Zo’n job als EXTRA staat supergoed op je CV!

Wat bieden wij ?

Werken bij Center Parcs Europe (Centerparcs, tot 1 / 5 / 2020 Sunparks) betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Al bijna 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken.

We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van echt even samen’ te laten beleven.

Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us!

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeelsvoordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in de Aqua Mundo met jouw gezin.

ouw werk en inzet als Entertainer waarderen wij enorm en willen wij naast een goed salarispakket belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar.

Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc.

waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier