Madison IT - IT Project Manager
Madison IT
Hasselt, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Deze private holding die vandaag de dag uit reeds 6 verschillende business units bestaat kijkt momenteel uit naar een IT Project Manager om hun continue groei te waarborgen! Ze staan gekend als betrouwbare speler op vlak van Koeling, Logistiek, energie & vastgoed! JobomschrijvingIn deze rol als IT Project Manager ben je verantwoordelijk voor tal van interne IT Projecten van A-Z.

Afhankelijk van je eigen ervaring en interesse veld kan dit gaan over de digitalisatie van facturen tot de implementatie van een nieuw CRM of ERP systeem.

Je neemt in deze projecten de sturende rol en fungeert als aanspreekpunt tussen externe leveranciers en interne stakeholders, het organiseren van workshops / opleidingen behoort ook tot je takenpakket.

Op regelmatige basis zit je samen met de IT Manager om de strategie doorheen de ganse organisatie te bespreken. Je neemt ook eigen initiatief om bedrijfsprocessen te verbeteren.

ProfielJe hebt reeds een 3+ jaar ervaring in het sturen van IT projecten, het hebben van een master is een plus!Change Management en procesverbetering is je zeker niet vreemd, de juiste communicatievaardigheden heb je op zak om op verschillende niveau's mee te praten doorheen de organisatie.

Analytisch ben je een expert waardoor het maken van projectanalyses voor jou geen probleem lijkt! AanbodMarktconform aan je ervaring ontvang je een zeer aantrekkelijk salarispakket!Een bedrijfswagen aangevuld met tankkaart.

MaaltijdchequesEen NettovergoedingHospitalisatie en groepsverzekeringWerken vanuit een file-vrij omgeving!26 vakantiedagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier