HR-consulant
Goelen & Gaukema HR Partners
Vosselaar, Antwerpen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Samen met je collega’s neem je wervings- en selectieprojecten van a tot z in handen. Wij werken hierbij niet no cure no pay’! Dit betekent dat je vanuit een nauwe samenwerking met de opdrachtgever één op één campagnes op maat uitwerkt.

Ook ga je via gepaste kanalen (database, LinkedIn, ) actief op zoek naar de juiste kandidaat en faciliteer je het hele traject (gesprekken, selecties, screening, ).

Het merendeel voor functies op directie-, management- en bediendeniveau. Je werkt nauw samen met je collega’s en versterkt de goede relaties met onze klanten door je service en expertise.

Afhankelijk van je ambitie en eigen interesses, is er de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder onze assessments en development centers en andere HR-projecten.

Wij kijken uit naar een bachelor of master (psychologie, communicatie, TEW, HRM, ) met bij voorkeur een eerste relevante ervaring in werving en selectie of HRM.

Als geboren adviseur begrijp je de ambities van je klanten en vind je bijpassende oplossingen. Je bent een luistervaardig, maar ook kritisch interviewer met een goede mensenkennis en sterke schrijfvaardigheden.

Je bent een zelfstandige en initiatiefrijke collega, met humor en aandacht voor kwaliteit en overzicht, ook in drukke omstandigheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier