DRAAIER CNC (M/V)
Manpower
Tielt, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Bedienen en instellen / programmeren van verschillende machines. Duitse verticale CNC draaibank, opmeten, instellen en invoeren van snijgereedschappen.

U bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. U eist van uzelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte producten.

U werkt graag zelfstandig, maar ook in team. U hebt kennis van Fanuc sturingen. U kunt zeer vlot ISO programma's lezen en corrigeren.

U heeft een goede kennis van verspaningstechnieken. U kent de invloed van voeding, snijsnelheid en snedediepte op het verspaningsproces.

Bij voorkeur heeft u een rijbewijs B en bent u in het bezit van een eigen wagen. U krijgt een a antrekkelijk loon Optie vast U komt terecht in een ambitieus en succesvol familiaal bedrijf met een toffe collegiale groep collega's.

Interesse? Twijfel niet om ons te contacteren op het nummer 051 / 25.31.70

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier