Verkoper ramen en deuren Vilvoorde (m/v)
KwadrO Ramen en Deuren
Noordlaan 12B Torhout 8820, BE
6 dagen geleden

Functieomschrijving :

Na een intensieve introductie en indien noodzakelijk een verkooptraining, laten we je los op de markt van de particulieren.

Als vertegenwoordiger ben je de vertrouwenspersoon van de klant en begeleid je de klanten om hun project te concretiseren en te realiseren.

Je voert verkoopsgesprekken, geeft productinformatie, maakt offertes op maat en sluit contracten af.

Naast het bezoeken van prospecten en klanten, verzorg je ook mee de permanentie in de showroom. Je bent flexibel : avonduren en weekendwerk schrikken je niet af.

Profiel :

Kan jij op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen inspireren en overtuigen? Heb jij die doorgedreven commerciële attitude?

Ben jij een proactieve durver die wil scoren en groeien? Heb jij een eerste succesvolle verkoopservaring achter de rug? Beschik je over een stevige portie gezond verstand?

Dan ben jij onze toekomstige verkoper!

Aanbod :

Naast een vaste betrekking (op zelfstandige basis of in loonverband) in een stabiele en ambitieuze organisatie, bieden wij een competitief salarispakket in functie van ervaring en realisaties en extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier