Ploegverantwoordelijke | Team Bouw | Gezond en stabiel bedrijf!
Client of Manpower
Antwerpen, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Ploegverantwoordelijke sta je in voor het maken van de dag- en weekplanningen die betrekking hebben op de technische werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden.

Dit voor de installaties als aan de gebouwen zelf. Je bespreekt de gemaakte planningen steeds met de collega’s waar je nauw mee samenwerkt, alsook de klanten die hierbij betrokken zijn.

Je stuurt het bouwteam, bestaande uit een 8-tal techniekers, aan. Je motiveert en coacht hen op een gemoedelijke manier.

Gezien het over een team van verschillende karakters gaat ben je instaat je aan te passen aan de noden van elk individueel teamlid.

Je organiseert 2-maandelijks een meeting met je team om de werkzaamheden te evalueren en luistert naar de vragen en opmerkingen van de techniekers.

Daarnaast neem je wekelijks deel aan de operationele meeting.

Je behaalde minstens een technisch A2 diploma (bij voorkeur richting bouw) en hebt reeds ervaring binnen een leidinggevende functie.

Het is belangrijk dat je kennis hebt van bouwkundige werkzaamheden (schrijnwerkerij, loodgieterij).

Daarnaast beschik je over de nodige administratieve en organisatorische skills en kan je prioriteiten stellen binnen je dagelijkse activiteiten.

Je bent people-minded ingesteld en kan op een kwaliteitsvolle en diplomatische manier je team aansturen.

Je bent in het bezit van een VCA voor leidinggevende en een BA5 attest .

Je komt terecht in een boeiende en veelzijdige job binnen een stabiel en gezond bedrijf waarbij er een mooie balans is tussen werk en privé.

Je kan rekenen op een onmiddellijk vast contract. Daarnaast word je beloond met een mooi salaris en geniet je van tal van extra voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, premies, maaltijden aan voordelig tarief, eindejaarspremie en heb je recht op 28 vakantiedagen.

Maak een profiel aan op onze Manpowerwebsite en solliciteer vandaag nog op de job waarvoor je interesse hebt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 04 92 97 55 70 of mail naar trui.opdebeeck hotmail.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier