Deskundige opbouwwerk dak -en thuisloosheid - niveau B (permanente oproep)
Stadsbestuur Oostende
Vindictivelaan, Ostende, Bélgica
il y a 5j

Voorwaarden

 • Je bent houder van een bachelordiploma
 • Schoolverlaters kunnen eveneens deelnemen aan deze selectieprocedure mits het indienen van een inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer dat men binnen een termijn van 5 maanden zal deelnemen aan de eindexamens om het diploma te behalen.

  Aanbod :

  We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur / vervangingscontract (onmiddellijke indiensttreding), een bruto startsalaris van minimum € 2.

  560 en maximum € 4.313. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon.

  Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, de volledige terugbetaling van een sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature