Deskundige opbouwwerk dak -en thuisloosheid - niveau B (permanente oproep)
Stadsbestuur Oostende
Vindictivelaan, Ostende, Bélgica
4 dagen geleden

Voorwaarden

 • Je bent houder van een bachelordiploma
 • Schoolverlaters kunnen eveneens deelnemen aan deze selectieprocedure mits het indienen van een inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer dat men binnen een termijn van 5 maanden zal deelnemen aan de eindexamens om het diploma te behalen.

  Aanbod :

  We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur / vervangingscontract (onmiddellijke indiensttreding), een bruto startsalaris van minimum € 2.

  560 en maximum € 4.313. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon.

  Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, de volledige terugbetaling van een sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas.

  Selectieprocedure :

  Schrijf je in via onderstaande sollicitatieknop. Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma of inschrijvingsbewijs van de school en een persoonlijke verklaring op eer voor schoolverlaters.

  Solliciteren bij Stad Oostende : Deskundige opbouwwerk Dak -en thuisloosheid - B1-3 (permanente oproep)

  Voldoet jouw sollicitatiedossier, dan word je gecontacteerd voor een kennismakend gesprek waarbij we onze organisatie en de werking uit de doeken doen.

  Daarna volgt een mondelinge proef (interview) , deze gaat door volgens jouw beschikbaarheid.

  Als je voor deze selectie slaagt, word je twee jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

  Voor meer informatie over de selectieprocedure : Maggy Bendels; maggy.bendels oostende.be , 059 59 10 97

  Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier