Domain Specialist HVAC (M/V)
STIB-MIVB
Vilvoorde, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Domain Specialist HVAC ben je de ontwerpautoriteit op dit vakgebied. Vanaf het multi-technisch voorontwerp sensibiliseer en adviseer je alle interne en externe partners van de MIVB teneinde ervoor te zorgen dat de installaties in overeenstemming zijn met de geldende visie.

Je voert ook het enkelvoudig technisch projectmanagement van A tot Z uit, specifiek voor jouw vakgebied.Je werkt in het departement Buildings & Access en je rapporteert aan de Verantwoordelijke Building Automation Systems.

Jouw taken zijn onder andere :

 • Je zorgt voor een technisch referentiekader. Je ontwikkelt aldus een visie inzake toe te passen technische systemen.* Je ontwikkelt een meerjarenplan voor de vernieuwing en aanpassing van installaties.
 • Je volgt de verschillende fasen van strategische projecten op door technische concepten te valideren.* Je onderschrijft alle fasen als Project Manager teneinde enkelvoudige technische werven binnen de afdeling te beheren en je zorgt voor de QCD (kwaliteit, kost, deadline) en de nodige rapportering.
 • Je zorgt voor een regelgevend toezicht op dit gebied en in het bijzonder met betrekking tot de CODEX, AREI, PEB, NBN, .
 • inclusief de communicatie naar het operationeel personeel.* Je zorgt voor een technologische monitoring met als doel de continue verbetering van de installaties en prestaties, geïnspireerd op de nieuwe technologieën op de markt, te garanderen.
 • Je staat in voor de communicatie en de opleiding.* Je verzorgt de technische ondersteuning van het team (zonder hiërarchische link).

 • Technische Bachelor of Universitair diploma in HVAC met ten minste 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie of gelijkwaardig door ervaring.
 • Kennis van brand detectie en / of controle van de toegangen is een groot voordeel.* Jouw persoonlijke kenmerken : analytisch vermogen, probleemoplossend, resultaatgericht, stress bestendig.

 • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
 • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier