Assistant shopmanager Knokke
Accent Jobs for People NV
Knokke, BE
6 dagen geleden

Als verantwoordelijke geef je ondersteuning aan de shopmanager. Je leert alle kneepjes van het vak in onze vestiging te Knokke en wordt uiteindelijk de rechterhand van de shopmanager binnen je eigen boetiek.

Tot je verantwoordelijkheden behoren het opstellen van personeelsplanning, het in orde houden van de stock en het opvolgen van medewerkers.

Je weet een team te enthousiasmeren en zorgt voor een nauwgezette opvolging van VM display in etalage en winkel. Je bent het visitekaartje van jouw winkel en doet gericht aan klantenbinding.

Bij de organisatie van het totale winkelgebeuren neem je de houding aan van een zelfstandige ondernemer en streef je samen met het team naar de realisatie van de vooropgestelde winkeldoelstellingen.

Bovendien overleg je op regelmatige basis met het managementteam rond de uitbouw en groei van de winkel. Kortom, je bent het gezicht van jouw boetiek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier