Visser & Van Baars - Business Intelligence Analyst
Visser & Van Baars
Hasselt, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Voor een goede klant in Hasselt ben ik op zoek naar een gedreven business intelligene analyst die mee wilt helpen om de Business Intelligence omgeving naar een volgend niveau te krijgen.

Het bedrijf Mijn klant is een gekende en ambitieuze organisatie met haar wortels diep in Limburg waar ambitie, samenwerken en gedrevenheid hoog in het vaandel staat.

Binnen deze organisatie wordt iedereen gedreven door het continue verbeteren van jezelf en van de organisatie.Er heerst dan ook echt een gevoel van wij samen binnen een enthousiaste KMO mentaliteit.

Je takenOpleveren van kwalititatief hoogwaardige rapportages middels Power BIHet adviseren van de business aan de hand van analyses en rapporteringCollega's, eindgebruikers en externe partijen opleiden, begeleiden en adviseren over de mogelijkheden van data visualisatieGeïmplementeerde oplossingen testen en onderhouden op zowel technisch als functioneel vlakHet verkrijgen van business requirements bij zowel interne als externe stakeholders Je profielSterk analytisch denkvermogenMinstens 2 jaar werkervaringErvaring met Power BI of een soortgelijke rapporteringstoolSterk business acumenTeamspeler die ook zelfstandig aan de slag kanCommunicatief sterk Wat bieden zij?

Dynamische sfeerVaste werkplek in HasseltDe kans om zelfstandig projecten te realiserenFlexibele arbeidsregeling waar work-

life balance belangrijk isGoed brutosalaris + wagen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier