Verpleegkundige Revalidatie (M/V)
AZ Zeno
Blankenberge
5 dagen geleden

Functiebeschrijving Als lid van het verpleegkundig team sta je in voor een kwaliteitsvolle en patiëntgerichte zorg en help je zo de afgesproken doelstellingen te bereiken.

Je maakt deel uit van de dienst revalidatiecentrum op onze campus in Blankenberge. Je voert je taken uit in nauw contact en overleg met de hoofdverpleegkundige, artsen en collega's.

Profiel Je bent in bezit van een diploma gegradueerd of bachelor in de verpleegkunde. Je hebt een verpleegtechnische aanleg en interesse.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent gemotiveerd, stressbestendig en communicatief. Wij bieden Je kan onmiddellijk of zo snel mogelijk indienst treden met een voltijds contract van onbepaalde duur.

Je wordt tewerkgesteld op onze campus in Blankenberge. Vergoeding volgens de ziekenhuisbarema’s rekening houdend met uw relevante anciënniteit.

Motiverende arbeidsvoorwaarden met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering na 3 maanden dienst, mogelijkheid tot kinderopvang verbonden aan de instelling en verschillende personeelsincentives.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier