MECHANIEKER
Manpower
Zellik
6 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van het rollend materieel. Concreet wil dit zeggen dat je de opdracht accepteert en ervoor zorgt dat de werkfiche voorhanden is.

Vervolgens voer je de werken uit volgende de technische standaard en vereisten, tot slot voer je een kwaliteitscontrole uit op het uitgevoerde werk.

Verder sta je in voor het opleiden van hulp mechaniekers en verleen je bijstand aan jouw collega's. Het beheer van de garage en de orde en netheid hiervan verzekeren behoren eveneens tot jouw takenpakket.

Client Description

Voor onze klant, regio Zellik zijn we op zoek naar een mechanieker.

Candidate Profile

Ben je in het bezit van een A2 diploma techniek (bij voorkeur automotive) of gelijkwaardig door ervaring? Indien je reeds ervaring hebt met vrachtwagens en opleggers is dit een groot pluspunt.

Heb je eveneens ervaren met het herstellen / vervangen van vrachtwagenbanden? Heb je een zeer goede kennis Nederlands of Frans?

Ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Client Offer

Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving en optie vast contract!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier