Site Supervisor
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Je behandelt het project ter aanleg van de piping voor de petrochemische industrie!

Het bedrijf is momenteel op zoek naar een site supervisor voor hun project te Antwerpen ter aanleg van de piping voor een petrochemisch project.

Als site supervisor sta jij in voor de coördinatie en supervisie op de werf, ter ondersteuning van de verschillende werfleiders.

Door nauw contact te behouden met de werfleider, behandel je de dagdagelijkse planning van de werf. Dit doe je onder andere door de verschillende ploegbazen en onderaannemers aan te sturen.

Als site supervisor moet je figuurlijk vaak brandjes blussen. Als persoon ben jij dan ook in staat om proactief en ad rem oplossingen te bedenken.

Prioriteiten detecteren en stellen is dan ook één van jouw sterktes. Als persoon heb je dan ook sterk in people management en neem je graag de verantwoordelijkheid en leiding over jouw team op.

Je hebt jouw vast team van grondwerkers en techniekers onder jou staan. Je draagt steeds sterk de veiligheid en kwaliteit voor mens en milieu hoog in het vaandel!

Functie eisen

 • Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur elektromechanica / bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
 • Je beschikt reeds over een relevante ervaring in nutsvoorzieningen. Met voorkeur ben je reeds in aanmerking gekomen met petrochemische projecten
 • Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier