Elektrische Bordenbouwer
ENGIE
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden

Wij zoeken een Elektrische bordenbouwer. Jouw missie

 • je staat in voor het maken en bekabelen van elektrische schakelborden
 • aan de hand van een schema bouw je een volledig industrieel schakelbord
 • je herkent en monteert de verschillende onderdelen, monteren en kableren
 • je hebt een technische opleiding A2 elektro-mechanica
 • je kan technische plannen interpreteren
 • je kan zelfstandig werken
 • je hebt ervaring als bordenbouwer
 • je hebt oog voor orde en netheid
 • je werkt volgens de gekende veiligheidsprocedures
 • ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas.

  Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.

  ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

  ENGIE Axima, ENGIE Fabricom en ENGIE Cofely (in België en Luxemburg), ENGIE (in Nederland) en hun dochterondernemingen vormen samen de Benelux divisie van ENGIE Services.

  Ze opereren als aparte eenheden, maar werken commercieel en operationeel samen om de behoeften van hun klanten op het vlak van multitechnische diensten zo efficiënt mogelijk te beantwoorden.

  Samen bieden ze werk aan 22 000 medewerkers.ENGIE Services is een bedrijfstak van de ENGIE Groep die ongeveer 100 000 medewerkers telt.

  De afdeling Panels is het center of excellence voor bordenbouw binnen ENGIE Fabricom. De werkplaats te Aartselaar verwerkt op projectmatige basis diverse opdrachten voor internationale en nationale klanten uit.

  Zij verwerken het ontwerp en de montage van zowel automatiseringsborden als vermogen- en distributieborden. ENGIE Fabricom biedt jou Wie aan de slag gaat bij ENGIE Fabricom, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten.

  Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën. Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid.

  Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

  Jouw HR-contactpersoon Chris Roels - +32 0471 80 24 27 Werkplaats : Aartselaar The English version isn't available at this moment.

  We apologize for this inconvenience. You can find the Dutch version above.

  Technicians Electricity

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier