Productieverantwoordelijke Straalhal
-1
Antwerpen, Antwerpen
2 dagen geleden

Takenpakket : Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het 8 koppige stralers / spuiters team.Uitvoering van de productieplanning opvolgen en bijsturen waar nodig.

Productievergaderingen bijwonen en dagelijkse productiviteit opvolgen.Kwaliteit opvolgen van de uitgevoerde werken en deze vastleggen in de kwaliteitsrapportage.

Beheren van de stock en bestellingen.Verantwoordelijk voor de opmetingen en afrekeningen van de productie.Overleggen met de opdrachtgever(s) en projectleiders.

Profiel : Je bent een flexibele en stressbestendige teamplayer die geen 9-tot-5-mentaliteit heeft.Je bent leergierig, je hebt interesse en wilt je verdiepen in corrosietechniek, maar je hebt reeds een basiskennis van stralen en spuiten en verfproducten.

Je bent in het bezit van een VCA-VOL.Je hebt goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden.Je bent op de hoogte van veiligheids- en milieuwetgeving inzake industriële straal- en schilderwerken.41717

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier